Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen TOP 30 osp

Harjoittelun tarkoituksena on tutustua ravintola-alaan ja sen perustehtäviin ravintolan keittiössä (Herkussa)  ja asiakaspalveluun salissa (ulkopuolinen työssäoppimispaikka).
HTRP15SAC, harjoitelu, osa 2. Neljä viikkoa valitsemassasi työpaikassa,  ajankohta ma 23.11 - pe 18.12.2015. Työaika on 30 -37,5 tuntia viikossa.

Harjoittelun aikana opit
•kunnostamaan asiakas- ja työtiloja
•valmistelemaan tai valmistamaan toimipaikan tuotteita ja palveluja myyntiä varten
•pitää huolta myytävien tuotteiden laadusta ja riittävyydestä
•palvella asiakkaita
•myydä tuotteita tai palveluja sekä rekisteröidä myyntiä
•järjestää ja siistiiä asiakas- ja työtiloja
•toimia astiahuollon tehtävissä
•puhdistaa työvälineitä, koneita ja laitteita sekä asiakas- ja työtiloja
•noudattaa omavalvontasuunnitelmaa
Näyttökriteerit